Sve Misterije Sveta - Misterije.com
Veličina slova
utorak, januar 31, 2023

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

NLO - Britanski Rozvel

 Rendlesham NLO slučaj u Rendlesham [Rendlšam] šumi je bez sumnje jedan od najbolje dokumentovanih slučajeva susreta sa vanzemaljskim bićima u skorijoj vojnoj istoriji

 Ovaj incident dogodio se Decembra 1980. godine i trajao je puna četiri dana, sadrži veliku količinu uverljivih dokaza i bez sumnje je najznačajniji poznati vojni kontakt sa neidentifikovanim letećim objektom do danas.

Rendlšam šuma je velika crnogorična šuma istočno od Ipsviča u pokrajini Suffolk [Safolk] u Engleskoj. U blizini ove šume nalazile su se dve NATO vojne baze:  RAF Bentwaters [Bentvoters] i RAF Woodbridge [Vudbridž] u kojima su bili stacionirani A-10 Thunderbolt II avioni. Pred sam kraj hladnog rata, ove su dve baze  sadržavale nuklearno naoružanje ukupne snage neverovatnih 300 hiljada kilotona i oko 12 000 američkih marinaca.


Izveštaje o nekoliko odvojenih susreta sa vanzemaljcima sa mnogo očevidaca, tragova na zemlji i neobičnih radioaktivnih anomalija objavilo je Novembra 2002. godine Britansko Ministarstvo Odbrane pod nazivom "Rendlesham File".

 

 

 


© Misterije.com - Sva prava zadržana